We zouden graag jou ervaring op deze pagina willen zetten hoe jij de zeezenders vroeger ervaarde.
Naar welke zender(s) je bijvoorbeeld luisterde, of heb je zelf gewerkt bij een zeezender.

Je kunt onderaan de pagina een reactie geven over je ervaring met zeezenders, of als je net besmet bent met het zeezender virus mag je natuurlijk ook reageren.

Leuke ideeën zijn uiteraard altijd welkom.

2 Comments

 1. jeroen

  ik heb zelf de zeezendertijd niet bewust meegemaakt, maar dat is later zo gekomen.|
  Veel over gelezen en gekeken op het internet en met dagen zoals Mi Amigo 45 geeft het steeds weer aan dat het nog steeds leeft bij mij en waarschijnlijk ook bij andere.

  Laat hier ook jou bericht achter zodat we een idee kunnen krijgen wat er leeft/leefde.

  Reply
 2. Ad Burgers

  Vanaf 1961 had ik een eigen radio . Ik beluisterde eerst Radio Luxemburg in de avond met bijvoorbeeld Felix Meurders, de eerste kennismaking met popmuziek … Daarmee alle piratenzenders beluisterd . Ik woonde in het midden van het land dus de zee zenders waren niet altijd evengoed te ontvangen . Veel naar Veronica 192 , mijn favoriet, met Joost , Tneke , Lex, Robbie Dale , Rob ,Hans . Wil ,Stan, Adje en nog veel meer . En natuurlijk de eerste jingles gehoord fantastisch . Ook RNI beluisterd en natuurlijk , Mi Amigo ,227 , Dolfijn . De Engelse pop zenders kon ik minder goed ontvangen maar wel vaak naar London , Caroline geluisterd en nu nog . Wat is het jammer dat dit allemaal verdwenen is …… . Via het world wide web luister ik nu nog graag naar oude programma`s van Veronica 192 , RNI en radio Caroline . Ik gebruik ook mijn bandrecorder nog om toen opgenomen banden te beluisteren , maar de kwaliteit wordt minder dus ben ik er erg zuinig mee . Ik kijk bewust niet naar Veronica 192 tv want dat vind ik profiteurs die de naam Veronica misbruiken ! Vriendelijke groet van piraten fan . ABTT.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *